USS Eldridge – távérzékelve

Monitoros vizsgálat 2009.08.02-án
Cél: LN17-0023
Kezdés: 9:44
Befejezés: 10:30
Távérzékelő: MW
Monitor: BZ (hunviewer)

Vak cél, a távérzékelő nem ismeri a célt.

A cél körülményei: meleg, napsütéses környezetben található. Enyhe őszi idő, se hideg-se meleg időjárás.
Kinézete: mozgó dolog, szögletes, áramvonalas formájú.
Felülnézetből: legfelül négyzet alakú struktúra, alatta további rétegek. Kemény, erős borítás.
Színe: fehéres, drapp.
Érzet: felülről repülő vagy páncélos.
Környezete: hideg, vízszerű [harmat] felület, hegyes végek csomóban, mint a fű.
Mérete: jóval nagyobb, mint egy személyautó, sok ember befogadására alkalmas.
Anyaga: karosszéria, tömörített, préselt durva anyag, belső struktúrája ismétlődést mutat, kívülről érintve meleg. A színe matt, a fényt elnyeli, nem veri vissza. Tömör, egyféle, kemény anyag [„mű”, mesterséges anyag].
A látótérben: elöl sík terület. Jobbra egy kiemelkedő, domború felület. Balra fűcsomó alakú, de attól jóval nagyobb struktúra. Fémből van, egy kiemelkedő, szögletes alapon. Ember fekete egyenruhában.
A cél felülete: lapos, de több, különféle formájú kiemelkedés van rajta, valamint ajtók, csapóajtók. Néhány [3-4] lépés után lefelé görbül. Ezzel ellentétes irányban van a fűcsomó alakú fémstruktúra. Az érzet: radar vagy antenna.
A cél felhasználási területe: forradalmi dolog, új, újszerű születik. Alapesetben harci eszköz, csapatszállításra, mozgatásra, megfigyelésre és irányításra használatos. Közbenső érzékelés: görög nyelv/zászló és mediterrán környezet a háttérben. Névrészlet: oren, owen.
Egy legközelebbi objektum a cél felszínén: konténer-szerű tárgy, fémből. Felépítmény mellé épített tetős struktúra. Elektormos feszültség észlelhető benne, ami szabályozható. Lassan emelkedik, megemelhető az erőssége. Egy kis dobozból, belső forrásból ered. Belső, zárt rendszert alkot.
A cél működés közben: egy óriási kerék mozog, futószalag-szerű ismétlődés, lánctalpak. Gyorsult mozgás. Az elektromos terhelés emelkedik, majd túlterhelés következik be. Végül szétrepülő dolgok a látómezőben. Csatamezős mozgolódás, előkészület csatára. A cél egy tájidegen, fehér objektum elleni támadás. Emberek sérülnek meg.
Felirat a célon: tíz lépés távolságra a céltól a felirat ilyennek látszik: elbor bör
Évszámok a célnál: 1943: egy fehér épület elfoglalása. Elindulás a front felé.
A cél rajza: négyzet alakú, vár-épület szerű dolog, kiemelkedéssekkel, kupolákkal, egyébként sík, lapos.

Eddig a vizsgálat.

A cél az amerikai haditengerészet USS Eldridge nevű rombolója volt, amelyről köztudott, hogy 1943-ban ki volt jelölve az úgynevezett Philadelphia Kísérletben való részvételre. Ennek a célja az volt, hogy nagy feszültségen kialakított elektromos erőteret hozzanak létre a hajón és környékén azzal a céllal, hogy az láthatatlanná váljon – illetve ugyanabban az időpontban egy másik földrajzi helyen megjelenjen. A történet van tovább is, viszont ebben a vizsgálatban mi az USS Eldridge rombolót vizsgáltuk meg általánosságban, nem a sokat emlegetett kísérletet. Ez a vizsgálat része a Philadelphia Experiment projektnek, amelyben eddig három célt vizsgáltunk. A mostani eredmény magáért beszél.

A vizsgálati eredményben előforduló egyéb utalások:
– görög nyelv/zászló, mediterrán környezet: az Eldridge 1944-45 között a Földközi-tengeren teljesített szolgálatot, többek között Oran kikötőjébe is kísért konvojokat. 1951-ben Görögországnak adták el, majd 1999-ben egy pireuszi bontó cég vonta ki a forgalomból.

This session in English: USS Eldridge remote viewed >>>

Mostanában ennyien olvasták: 2036

Hasonló bejegyzések
USS Eldridge remote viewed

Target: LN17-0023Describe the target! mw & me, BZ Circumstances of the target: this is in a sunny, pleasant place. Moderate Read more

Könyvajánló – L. Vasziljev: Telepátia

L. Vasziljev: TelepátiaAlcíme: A fiziológus észrevételeiVnumenie na rasstavnii - Zametki fiziologaEredeti kiadás: Moszkva, 1962Magyar kiadás: Gondolat Kiadó, 1964 (Go 208-f-6466) Read more

A telepatikus képesség, spontán telepátia

Részlet L. Vasziljev: Telepátia című könyvéből Ha az ember első ízben találkozik a gondolatátvitel és a spontán telepátia jelenségeivel, rendszerint Read more

Nauszkópia

...azaz Bottineau hajói. A napokban átemeltem az RV Hungary blogból saját, három éve írott cikkemet egy ősi távérzékelőről, bizonyos Etienne Bottineau-ról. Read more