Adatkezelés

Tájékoztató e weboldal adatkezeléséről

Az oldalon személyes adat kezelése nem történik. A hozzászólások és/vagy üzenetek lehetősége különböző közösségi platformokra vannak irányítva, amelyek beágyazott tartalomként itt megjelenhetnek, és amelyek gyűjthetnek felhasználói adatokat, amennyiben ott rendelkezünk felhasználói fiókkal és abba bejelentkezünk, de ezek adatkezelését az adott weboldal végzi.

A weboldal tartalmának olvasása közben kérem, vegye figyelembe a következőket. Ahogy Ön belép a bartaz.hu (www.bartaz.hu, bartazoltan.hu) honlap bármelyik oldalára, azzal elfogadja az itt olvasható feltételeket.

Bárki felhasználónak minősül, aki bartaz.hu (www.bartaz.hu, bartazoltan.hu) oldalt, illetve annak tartalmát internetes keresőkön, más hivatkozásokon, illetve saját dokumentumaiban lévő hivatkozásokon keresztül eléri.

A bartaz.hu oldalakon lévő tartalom a szerző tulajdona, amelyekre vonatkozóan a szerző minden jogot fenntart. Az idézetek az idézett mű szerzőinek tulajdona, a más forrásból származó szöveges vagy képi tartalom eredete jelölve van az adott oldalon.

A szerző a saját tartalmaira minden jogot fenntart. Bármilyen közfelhasználás esetén kizárólag a szerző írásos beleegyezése vagy a forrás pontos feltüntetése szükséges. Ennek hiányában a szerző külön értesítés nélkül jogi úton érvényesíti igényét a jogtalan felhasználást megvalósító terhére.

Az oldal bármely részének (saját szöveg, saját fotó, adatszerkezet, struktúra) feldolgozása, harmadik személynek való értékesítése a jogtulajdonos írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehetséges. Az egyes írások másodközlését megelőzően kérem, vegye fel a kapcsolatot velem.

A honlap tartalmát adathordozóra mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult e tartalom további felhasználására, kereskedelmi forgalomba hozatalára, terjesztésére, letölthetővé tételére.

A webhelyről tartalmat átvenni csak visszahivatkozással lehet úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és a hivatkozást minden megjelenésnél feltünteti.

Ugyanezek a feltételek vonatkoznak az erre a tárhelyre irányított bartazoltan.hu domain tartalmára is.

A szerző fenntartja a jogot, hogy a webhely bármely részét vagy egészét bármikor felülírja, megváltoztassa, vagy az elérhetőségét korlátozza.